Urologie

Urologia este una dintre cele mai importante specialități chirurgicale, iar în cadrul Spitalului MEDAS reprezintă aria de expertiză careia dorim să ii acordăm prioritate.

Centrele MEDAS, de la înfiintare până în prezent au tratat și investigat zeci de mii de pacienți urologici. Acestora, in special, dorim să le acordăm șansa de a-și întregii tratamentul, în condiții de maximă siguranță și confort în Spitalul MEDAS, al carui focus este chirurgia uro-genitală.

Urologia este o specialitate extrem de complexă și de vastă, care se ocupă cu tratarea multor categorii de afecțiuni din sfera reno-vezicală, precum și de afecțiuni ale aparatului reproducător masculin.

Între principalele afecțiuni pe care medicii urologi le tratează, utilizând atât metode invazive cât și non-invazive, pot fi amintite:

  • litiaza renală ( pietre la rinichi)
  • adenomul de prostată
  • incontinența urinară
  • infecții
  • tumori
  • disfuncții erectile

Echipa noastră de medici urologi este condusă de Dl. Conf. Valentin Ambert, Doctor în Științe medicale și Presedinte al Consiliului Național al Prostatei, membru al Consiliului Director al Asociației Romane de Urologie și unul dintre cei mai renumiți specialiști în patologia prostatei, din Europa.

De asemenea, echipa medicală a secției de Urologie a Spitalului MEDAS beneficiază de expertiza vastă a Dl. Dr. Valentin Voinescu, Doctor în Științe Medicale, a cărui predilecție pentru anumite categorii de afecțiuni urologice l-au determinat să devină, prin prisma multiplelor supraspecializări în Chirurgia Uretrei, Chirurgia Hipospadiasului și Chirurgia Penisului ( Boala Peyronie și implanturi peniene), unul dintre cei mai apreciați specialiști urologi la nivel internațional.

Secția de urologie a Spitalului MEDAS este completată de medici cu experiențe de succes în unele dintre cele mai bune centre de pregătire din Europa și din lume.

Cele 3 săli de operații ale blocului operator beneficiază de ultima tehnologie în domeniul chirurgiei urologice (între care se pot menționa linia endoscopie joasă Stortz, linia laparoscopică Stortz), acest lucru facând posibilă atât intervenirea cu succes în cazuri cu dificultate sporită precum și intervenții minim invazive cu un grad scăzut de disconfort pentru pacienți.

De asemenea, echipa de specialiști în urologie a Spitalului MEDAS realizează operații în premieră în sistemul medical privat din Romania, o serie întreagă de operații cu grade diferite de complexitate.

Vezi toti medicii din Spital MEDAS.

Vezi lista completă de servicii urologie.