MEDAS Giurgiu

În sensul trendului de dezvoltare al Centrului Medical MEDAS, în anul 2008 în municipiul Giurgiu pe str. Călugăreni nr. 23A, a fost deschis Laboratorul clinic de analize medicale MEDAS Giurgiu, în cadrul căruia se efectuează analize medicale acoperind întreaga paletă de investigații specifice în domeniu și unde se recolteaza probe biologice ce sunt apoi procesate și analizate în laboratorul propriu sau în celelalte laboratoare MEDAS din București (inclusiv teste de citogenetică și biologie moleculară), care asigură cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

Astfel în cadrul Laboratorului MEDAS Giurgiu se efectuează următoarele analize clinice de laborator:

  • Hematologie și coagulare
  • Biochimie și serologie
  • Imunologie și teste pentru boli autoimune
  • Citologie
  • Microbiologie și parazitologie

Totodată, în cursul anului 2010 MEDAS a inaugurat și un centru de recoltare analize de laborator, în incinta Policlinicii Județene Giurgiu, ce se găsește pe șos. Alexandriei nr. 7-9.

Laboratoarele MEDAS se supun normelor și reglementărilor din domeniu, fiind acreditate RENAR și certificate în ceea ce privește implementarea și menținerea unui sistem de management al calității, în conformitate cu prevederile standardului ISO 15189\2005.
Laboratoarele MEDAS participă la programele de control intern și extern al calității, organizat de firme de prestigiu, cu referire la toate domeniile de activitate de laborator de analize medicale.